За фирма ЛББ Божинов

Над двадесет години нашите рекламни и пропагандни материали са навсякьде около нас. Те са тези, които са ви впечатлили приятно от пръв поглед, тези които съпътстват почти всички крупни обществени прояви. Притежаваме лиценз за производство на държавни, фирмени, партийни и училищни знамена /Сертификат 0171-АС/22.07.1999г. Указ 133 ДВ 47/24.04.1998г./.

Нашият почерк минава от първите митинги през 1989г, през всички изборни акции, посещението на президента на САЩ, Българския Великден, визитата на Папа Йоан Павел II, до последните политически и социално-икономически събития в страната.

Единици са фирмите, които не са рекламирали чрез нас, а произведените от нас знамена се веят навсякъде в страната – по фасадите, покривите и кабинетите на държавните институции, министерските кабинети, областните и общински управи, кметства и училища, до граничните пунктове и военни поделения.

Тях ги развяваха в САЩ през 1994г. на Световното пьрвенство по футбол, на Антарктида и на всякьде по света, кьдето триумфира Българският дух.